Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii. continuă pe B1

IOHANNIS, INTREBAT DACA SOTIA SA VA MERGE LA AUDIERILE DE LA PARCHET: Bineinteles, n-avem nimic de ascuns

Presedintele Klaus Iohannis a spus in aceasta seara, raspunzand unei intrebari, ca sotia sa, Carmen, se va prezenta la audieri la Parchetul General, unde a fost citata dupa o plangere vizand casele detinute, pentru ca nu are nimic de ascuns.

Tudorel Toader, intrebat daca se inscrie in PSD. Cum a raspuns ministrul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul independent al Justitiei din Guvernul PSD-ALDE, a participat in premiera la Consiliul National al PSD. La final, ministrul a fost intrebat daca se inscrie in PSD. Daca voi intra.

Klaus Iohannis, prima reactie la discursul presedintelui PSD: Memoria martirilor Revolutiei este intinata de infractori precum Liviu Dragnea

Klaus Iohannis reactioneaza dur la discursul de duminica al lui Liviu Dragnea, de la Consiliul National al PSD, acolo unde presedintele social-democratilor a cerut punerea sub acuzare a sefului statului pentru.

Klaus Iohannis, dezlantuit impotriva coalitiei: PSD a ajuns un partid anti-european

Klaus Iohannis vine cu un val de atacuri uriase la politicieni. Presedintele spunea ca ipotetic nu ar mai pune un alt premier PSD fiindca daca aveau unul bun il puneau pana acum si ca sunt numai.

LUDOVIC ORBAN: inlocuim un premier PSD cu alt premier PSD?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, astazi, intrebat daca liberalii ar putea accepta un guvern in jurul unui premier PSD in cazul in care motiunea trece, ca este o chestiune absolut ilogica sa dai jos un premier PSD pentru a pune un alt premier PSD.

Ludovic Orban: Credeti ca noi dam jos un premier PSD ca sa punem un alt premier PSD?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, intrebat daca liberalii ar putea accepta un guvern in jurul unui premier PSD in cazul in care motiunea trece, ca este o chestiune absolut ilogica sa dai.

Klaus Iohannis: Daca apare o ordonanta pe amnistie si gratiere ar fi un derapaj groaznic de la democratie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat ca adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere ar fi un derapaj groaznic de la democratie. intrebat, in contextul in care.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Florin Iordache il va acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare, la indemnul liderului PSD

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, ca motivele pentru care il acuza pe presedintele Klaus Iohannis pentru inalta tradare vor fi cuprinse in plangerea penala. Iordache a refuzat sa.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )